Corona crisis:

Vanwege de Corona crisis is ook onze school tijdelijk gesloten. De regering heeft besloten dat alle scholen in Nederland in ieder geval tot 28 april gesloten zullen zijn. Dit valt in onze meivakantie, dus we hopen maar dat we na de meivakantie (4 mei) weer kunnen starten.

Het is voor iedereen in ons land een moeilijke periode, en ook van u als ouders wordt deze periode veel gevraagd. Naast het werk ook de kinderen thuis, die de nodige aandacht vragen, en ook begeleiding nodig hebben bij het maken van het thuiswerk. Ook voor de kinderen is het moeilijk. Zelfstandig bezig zijn met alle thuisopdrachten, maar bovenal ook het missen van de gezelligheid met vriendjes en vriendinnetjes, zowel in de klas als op het schoolplein.

De communicatie tussen ouders/kinderen verloopt grotendeels via "Social schools" . Ook mededelingen vanuit ons bestuur "Stroomm" verloopt via Social schools.

Wij wensen iedereen de komende weken veel sterkte!

Informatie/nieuws:

School weer helemaal open:

Vanaf maandag 8 juni is onze school weer helemaal geopend. Alle kinderen kunnen weer elke dag naar school. Er zijn wel richtlijnen, deze zijn via Social Schools naar alle ouders/verzorgers gecommuniceerd.

School weer geopend:

Onze regering heeft besloten dat de scholen in Nederland weer (gedeeltelijk) open kunnen. Dus ook De Bogerd heeft met ingang van 11 mei de deuren weer geopend.

Alle groepen zijn in tweeën verdeeld en komen om beurten een hele dag naar school. Maandag de ene helft van de klas, dinsdag de andere. Dit geldt ook voor de donderdag en vrijdag. Woensdag hebben de kinderen geen les op school. Alle ouders/verzorgers zijn via Social Schools geïnformeerd in welke groep hun kind(eren) zitten.

Wij zijn blij om de kinderen in ieder geval weer twee dagen per week te kunnen zien!

Lieve kinderen, het is nu bijna Pasen, en we willen jullie nog even wat vertellen..... Kijk maar hier:

RIVM tips voor de jeugd:

Vanuit Connect2Jeugd wordt binnen de gemeente Maasdriel geprobeerd de jeugd zoveel mogelijk te adviseren zich aan de regels van het RIVM te houden rondom het corona virus. Hiervoor is vanuit de richtlijnen van het RIVM een poster gemaakt voor de jongeren. U vindt deze hieronder.

.

Brief van onze nieuwe voorzitter van stichting STROOMM, Robert-Jan Koevoets:

Om de brief te lezen klikt u op deze link.

Thuiswerken:

Onze leerkrachten doen hun uiterste best om het "thuiswerken" van hun leerlingen zo goed mogelijk aan te sturen en te begeleiden. Dit vraagt veel creativiteit en natuurlijk gebeurt dit vanuit thuis. Hieronder ziet u een aantal van onze harde werkers aan hun computer thuis...